vodotermika-logo

Hidrotehničke instalacije i građevinsko-zanatski radovi

O NAMA


Hidrotehničke instalacije i građevinsko-zanatski radovi

 

Posle 21 godine radnog iskustva kao rukovodeći monter hidrotehničkih instalacija na raznim projektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, Živojin Stanković, 08.12.1992. god.osniva firmu pod nazivom S.Z.R. VODOTERMIKA.

2001 god. njegov sin Ivica Stanković uključuje se u poslove firme, da bi kasnije kao građevinski inženjer preuzeo rukovođenje. 2007.god. - osniva se privredno društvo "VODOTERMIKA INŽENJERING" d.o.o.. Firma u svom vlasništvu poseduje kancelarijski prostor od 80 m², magacinski prostor u prizemlju istog objekta od 80 m² i hale koje pokrivaju prostor od 720 m² za smeštaj najsavremenijih mašina, opreme i vozila.

vodotermika-office

Naš uslužni portfolio se može razvrstati po sledećim kategorijama:

 

- Postavljanje hidrotehničkih instalacija

- Izgradnja objekata (stambeno-poslovnih, obrazovnih i zdravstvenih objekata)

- Rekonstrukcija i adaptacija objekata (rekonstrukcija fasada, unutrašnje uređenje, zidarski i tesarski radovi, farbarski i molerski radovi, obnova metalnih struktura i dr.)

 

Danas firma "VODOTERMIKA INŽENJERING" ima 27 stalno zaposlenih radnika, različitih kvalifikacija i 20-ak sezonskih u zavisnosti od veličine i obima posla. Posluje sa kvalifikovanim saradnicima za izradu projektno - tehničke dokumentacije i izradu svih građevinsko - zanatskih radova.

Firma se konstantno razvija i napreduje kako u porastu obima posla, broja zaposlenih, tako i neprestanog investiranja u tehničku opremljenost i stručne kadrove. Danas s ponosom, možemo reći da smo odgovoran kolektiv spreman da odgovori na sve buduće izazove modernog poslovanja.

vodotermika-office